Ro | En
Stomatologie pentru copii
Este cel mai simplu să modelezi o dantură perfectă, atunci când începi cu dinții de lapte. Dacă sunt familiarizați cu cabinetul încă de mici, copiii au cele mai mari șanse să dezvolte o personalitate frumoasă și un zâmbet sănătos.
Afla mai multe
slide
Estetica Dentara
Fie că e vorba de coroane, fațetare sau albire, orice dantură poate fi îmbunătățită cu soluții simple și noninvazive. Specialiștii noștri fac totul pentru ca zâmbetul tău să fie cea mai bună versiune a sa.
Afla mai multe
slide
Ortodontie
Aparatele ortodontice pot fi fixe sau mobile, în funcție de preferințele și nevoile personale ale fiecărui pacient. Eficiența lor nu ține cont de vârstă, deși pacienții tineri au nevoie de o perioadă mai scurtă de tratament.
Afla mai multe
slide
Implantologie Dentară
Implatul dentar din titan este o soluție eficientă atunci când este nevoie să reconstruim rădăcina dintelui. Materialul este biocompatibil, ceea ce înseamnă că dinții arată și se simt natural, iar tu ai toate motivele să zâmbești cu toți dinții!
Afla mai multe
slide

Bun venit la Andent!

La Andent ai multe motive să zâmbești. Iată-le pe cele mai importante:

Consultație gratuită – Pentru că vrem să te simți ca acasă, prima vizită este din partea noastră. La fel și planul personalizat de tratament.

Dosarul personal – Fiecare pacient beneficiază de radiografii și poze înainte și după tratament. Asta înseamnă ca poți oricand să scoți dosarul din sertar și să analizezi diferențele. Sigur te va face să zâmbești.

Prim ajutor – Un dinte aparent cuminte își poate face de cap când ți-e lumea mai dragă. Știm că se poate întâmpla oricui, oriunde. De aceea, la noi urgențele au prioritate. E bine să știi că oricând te poți baza pe asistența noastră imediată.

Despre noi

Despre noi

Servicii

Despre noi

Ultimele articole

Respirația urât mirositoare
Chiar dacă nu toţi conștientizăm, fiecare dintre noi putem avea o respiraţie neplăcut mirositoare, mai ales dimineaţa. În timpul somnului, fluxul de salivă este mult diminuat şi se reduce acţiunea...
Citeste mai mult
Pentru dintii albi in mod natural
GUM® Original White este clinic demonstrat ca indeparteaza petele de suprafata fara folosirea unor materiale abrazive dure.
Afla mai multe!